Датчики витоку газу, сигналізатори газу GAZEX (Газекс)

Щодня сигналізатори газу стають все популярнішими і для цього є підстави. Газ є безбарвним і не завжди відчутний за запахом. Встановивши сигналізатор газу в місці можливого витоку, Ви заздалегідь отримаєте сповіщення про потенційну небезпеку. У нашому асортименті Ви можете знайти широку лінійку всіляких сигналізаторів газу і вибрати відповідний для Вас датчик витоку газу. Перед тим як зробити вибір датчика витоку газу, радимо Вам до ознайомлення коротку інформацію про те в чому ж основні відмінності між різними типами сигналізаторів газу. Дана інформація допоможе Вам зробити правильний вибір:

- Тип  газу. Сигналізатори газу відрізняються між собою за типом газу. Більшість датчиків витоку газу призначені для детектування вуглекислого газу (сигналізатор вуглекислого газу) і природного газів (датчик на метан або пропан бутан), і чадного газу (сигналізатор на СО). При виборі сигналізатора газу потрібно попередньо знати від який тип газу необхідно виявляти. Датчики витоку газів здатні виявляти всі види газів одночасно це велика рідкість. Ціна подібних сигналізаторів газу необґрунтовано висока, залишає бажати кращого і їх надійність. Причина криється в тому, що різні гази мають різну вагу, а значить місце розміщення датчика витоку газу має відповідати його вазі. За умови що газ легший за повітря, сигналізатор газу повинен бути розміщений ближче до стелі, а якщо важче - недалеко від підлоги, виходячи з цього можна зрозуміти, що комбіновані датчики витоку газу не можуть правильно визначати всі типи газів. Рішення подібної проблеми є досить простим. Необхідно визначити тип газу і місце його ймовірної витоку підібрати відповідний сигналізатор газу і розмістити його у відносно додається до нього.

- Бездротовий 12В або провідний 220В. Не залежно від типу визначається газу сигналізатори бувають провідні та бездротові. Бездротові датчики витоку газу зазвичай значно дорожче дротових стаціонарних.

Якщо Ви не знаєте як визначити тип газу і як відрізнити сигналізатор вуглекислого газу від сигналізатора СО, або не можете визначити який датчик витоку газу підійде саме під Ваші потреби, ви завжди можете зателефонувати або залишити повідомлення нашому консультанту на сайті. Наші досвідчені фахівці з задоволенням допоможуть Вам зробити правильний вибір.

також читайте

Безпечна газова котельня

Активна система безпеки газового обладнання типу GX.

Газоаналізатори

Варто відзначити, що газоналізатори, пропоновані вітчизняному споживачеві компанією...

Газові сигналізатори GAZEX

Переносні газові сигналізатори, датчики газу і газосигналізатори GAZEX застосовуються для...

Газосигналізатори фірми GAZEX

Газосигналізатори мають широке розповсюдження не тільки в хімічних лабораторіях, промислових...

Датчики газів GAZEX

В Інтернет-магазині компанії "Стамар-Крокус" в Києві Ви маєте можливість купити датчики...

Детектори газів GAZEX

За допомогою детекторів газу виробництва фірми GAZEX, пропонованих компанією...

Детектори газу - загальні правила монтажу

Короткі правила монтажу датчиків газу системи забезпечення газової безпеки виробництва GAZEX

Про компанію "GAZEX"

GAZEX - це високоспеціалізоване підприємство, що займається виробництвом детекторів, вимірників і...

Сигналізатори загазованості GAZEX

Сигналізатори загазованості - це високоточні прилади для здійснення газового аналізу, що...